Olympians Reassess Their Olympic Tattoos

Sporta pasaulē tetovējumi bieži kalpo kā pastāvīgi atgādinājumi par nozīmīgiem sasniegumiem. Daudziem olimpiešiem gredzeni ir kļuvuši par populāru izvēli, kas simbolizē viņu apņemšanos un panākumus. Tomēr daži sportisti sāk pārdomāt šos tetovējumus.

Brianna Throssell, Austrālijas peldēšanas zvaigzne, ir viens no šiem sportistiem, kas nolēmis noņemt savu olimpisko gredzenu tetovējumu. Pirmo reizi iegūstot krāsaino tetovējumu pēc 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, Brianna vēlāk pamanīja, ka tetovējums sāk izbalēt un izplūst. Viņas centieni to labot noveda pie vilšanās, un viņa izlēma par lāzera noņemšanu. Atklātā TikTok video viņa dalījās savā ceļojumā cauri sāpīgajam procesam, uzsverot, ka viņas lēmums bija iedvesmots no vēlmes pēc jauna sākuma.

Georgie Parker, vēl viena Austrālijas olimpiete, sekos līdzīgai ceļam. Pēc grūta laika Riodežaneiro 2016. gada spēlēs, kur viņas komanda piedzīvoja ātru izstājēšanu, Georgie atzīmēja savu dalību ar tetovējumu, ko tagad uzskata par negatīvu viņas ceļojuma simbolu. Uzsākot tetovējuma noņemšanu, viņa pārdomā, kā tetovējums kalpoja kā nemitīgs atgādinājums par nepiepildītām cerībām.

Abi sportisti ilustrē pieaugošu tendenci olimpiešu vidū, kas pārdomā tās simbolus, kas saistīti ar viņu slavu, bet viņi saskaras ar sarežģītām emocijām, kas saistītas ar viņu pieredzi. Šajā procesā viņi atrod skaidrību un dziedināšanu, virzoties uz priekšu ar jaunu sevis sajūtu.

Pieņemot pārmaiņas: padomi, dzīves triki un fakti par tetovējumiem un personīgo izaugsmi

Sports nav tikai par fiziskām spējām; tas arī iedziļinās sportistu personīgajās pieredzēs, no kurām daudzi savu pieredzi izsaka caur tetovējumiem. Kā parādījuši tādi sportisti kā Brianna Throssell un Georgie Parker, tetovējumiem var būt ievērojama nozīme, taču tie var arī attīstīties laika gaitā. Ja domājat par tetovējuma iegūšanu, noņemšanu vai vienkārši meklējat dzīves trikus saistībā ar personīgo izpausmi, šeit ir daži padomi un interesanti fakti, kas jāņem vērā.

1. Padomājiet pirms tetovējuma iegūšanas

Pirms doties uz tetovējumu, ir svarīgi pārdomāt tā nozīmi un nozīmīgumu jūsu dzīvē. Padomājiet par to, kā jūs varētu justies par to piecu vai desmit gadu laikā. Tendences var mainīties, taču personiskā nozīme jāpaliek spēcīgai. Daži noderīgi jautājumi, ko uzdot sev:
– Ko šis dizains man nozīmē?
– Vai tas joprojām rezonēs ar manu nākotnes sevi?
– Vai es varu iedomāties laiku, kad es varētu vēlēties to noņemt vai modificēt?

2. Vieglie tetovējumu noņemšanas varianti

Tiem, kas domā par tetovējuma noņemšanu, ir pieejami arvien vairāk varianti, kas pārsniedz tradicionālo lāzera noņemšanu. Tehnoloģijas, piemēram, sāls tetovējumu noņemšana vai pat pārklājošie tetovējumi, var būt derīgas alternatīvas. Ieteicams konsultēties ar uzticamu tetovējuma mākslinieku vai dermatologu, lai apspriestu labākās metodes, kas piemērotas jūsu ādas tipam un tetovējuma krāsām.

3. Pieņemiet savas pieredzes

Gan Brianna, gan Georgie demonstrē simbolu atlaišanas spēku, kas vairs jums neradīt labu. Apsveriet iespēju rakstīt dienasgrāmatu par savu ceļojumu – dokumentējiet savas sajūtas saistībā ar tetovējumiem un notikumiem, kas noveda pie tiem. Savu pieredžu pieņemšana var novest pie būtiskas personīgās izaugsmes un skaidrības.

4. Alternatīvas tetovējumiem

Ja neesat pārliecināts par apņemšanos veikt tetovējumu, apsveriet laikus variantus, piemēram, henna vai pagaidu tetovējumus. Tie ļauj personīgai izpausmei, nesniedzot pastāvīgu apņemšanos. Jūs varat arī izpētīt ķermeņa mākslas tendences, piemēram, ķermeņa krāsošanu vai uzlīmes īpašiem gadījumiem.

5. Mākslas dziedināšanas spēks

Iesaistīšanās dažādās mākslas formās var veicināt dziedināšanu un pašizpausmi. Apsveriet iespēju izpētīt gleznošanu, zīmēšanu vai citas radošās izpausmes, lai apstrādātu savas emocijas. Daudzi sportisti papildus mākslai pievēršas meditācijai vai jogai, veicinot mierīgu prātu un ķermeni.

6. Atcerieties, ka dziedināšanas ceļš ir personisks

Kā atspoguļo Brianna un Georgie stāsti, dziedināšanas un pašatklāsmes ceļš ir ļoti personisks. Saprotiet, ka ir kārtīgi mainīt savas domas par tetovējumiem, un nesteidzieties pieņemt lēmumus par noņemšanu. Profesionālu un uzticamu draugu vadības meklēšana var palīdzēt pieņemt apdomātus lēmumus.

Interesants fakts: Daudzās kultūrās tetovējumi tiek uzskatīti par pārejas rituālu vai kā simboli, kas sniedz aizsardzību un spēku. Dažās pirmiedzīvotāju kopienās tetovējumi kalpo kā nozīmīgi identitātes, garīguma un tradīcijas apzīmējumi.

Lai uzzinātu vairāk par pārejas pieņemšanu personīgajā izpausmē un mākslas ietekmi uz emocionālo labsajūtu, apmeklējiet Psychology Today.

Galu galā ceļojums uz sevis identitātes saprašanu un izpausmi var būt tikpat nozīmīgs kā jebkura medaļa, kas iegūta sacensībās. Neatkarīgi no tā, vai tas ir caur tetovējumiem, to noņemšanu vai alternatīvām izpausmēm, tas ir par to, lai atrastu to, kas rezonē ar jūsu autentisko sevi.

Web Story

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *