Tragic Incident Claims Life of Local Tattoo Artist

U tragičnom obrtu događaja, stanovnik okruga Sullivan, Michael A. Hankins iz Woodridgea, izgubio je život u Shawangunku, okrug Ulster, 11. siječnja. Policija države New York izvijestila je da je 26-godišnji Walter D. Post Jr. uhićen u vezi s Hankinsovom smrću, suočen s optužbama za ubistvo.

Michael Hankins bio je ne samo strastveni tattoo majstor već i talentirani glazbenik. Uživa je provoditi vrijeme na otvorenom, baveći se aktivnostima poput planinarenja i ribolova. Njegova nekrolog ističe duboke veze koje je održavao sa svojom obitelji i prijateljima, naglašavajući ljubav koju je dijelio sa svojim roditeljima, Michaelom H. i Mariom LoCicero Hankins. Osim toga, ostavila ga je sestra ToniAnn i njezin muž Anthony, zajedno s njegovom nećakinjom AninaRose i nećakom Amedeo, kao i mnogim rođacima i dragim prijateljima.

Zajednica će održati posjete 14. siječnja, od 14 do 16 sati i od 19 do 21 sat u Harris Funeral Homeu koji se nalazi na West St. u Libertyju. Umjesto cvijeća, memorijalne priloge može se dati u Michaelovu čast Catskill Animal Rescue, Inc., koja se nalazi na 263 Old Monticello Road, Ferndale, New York 12734. Njegova prerana smrt ostavlja značajan vakuum u životima onih koji su ga poznavali i voljeli.

Životne Nadogradnje, Savjeti i Zanimljive Činjenice za Počast Voljenima

Gubiti voljenu osobu uvijek je srceparajući doživljaj, a u tim vremenima često razmišljamo o tome kako možemo odati počast njihovom sjećanju i pronaći utjehu za sebe i druge. Evo nekoliko savjeta, životnih nadogradnji i zanimljivih činjenica koje će vam pomoći da se snađete u ovim teškim vremenima, slaveći živote onih koje volimo.

1. Stvorite Staklenku Sjećanja
Uredite staklenku sjećanja u kojoj prijatelji i obitelj mogu dijeliti svoje omiljene uspomene ili misli o osobi koja je preminula. To ne samo da odaje počast njihovom naslijeđu, već također pruža utjehu jer svi mogu zajedno evocirati uspomene. Koristite dekorativni papir i olovke kako biste potaknuli kreativnost i planirajte događaj na kojem će svi moći pročitati svoje uspomene na glas.

2. Personalizirani Predmeti u Počast
Razmislite o izradi personaliziranih predmeta kao što su pokrivači sjećanja, foto albumi ili digitalne prezentacije. Ove uspomene mogu poslužiti kao prekrasan podsjetnik na proživljen život i dijeljenu ljubav. Mnoge online usluge mogu ispisati ove predmete za vas, ili ih možete izraditi kod kuće koristeći svoje omiljene fotografije i boje.

3. Pokrenite Dobrotvornu Fondaciju
U čast strastima ili interesima voljene osobe, razmislite o pokretanju dobrotvorne fondacije koja podržava uzrok za koji su se duboko brinuli. To ne samo da održava njihovo sjećanje živim, već i pozitivno utječe na zajednicu. Donacije mogu ići skloništima za životinje, lokalnim umjetničkim programima, ili bilo kojem uzroku koji rezonira s njihovim duhom.

4. Planirajte Memorijalnu Aktivnost
Planirajte aktivnost koja odražava interese vaše voljene osobe, bilo da je riječ o planinarenju koje odražava njihovu ljubav prema prirodi ili glazbenoj počasti s prijateljima i obitelji. Angažiranje u tim aktivnostima može pružiti utjehu i omogućiti svima da se osjećaju povezani kroz zajednička iskustva.

5. Razmotrite Online Grupe Podrške
Istraživanje tuge može biti preplavljujuće, a povezivanje s ljudima koji razumiju vašu bol može pomoći. Istražite online grupe podrške koje nude sigurno mjesto za razgovor o vašim osjećajima, dijeljenje vaših iskustava i pronalaženje zajedničke podrške tijekom ovog teškog vremena.

Zanimljive Činjenice o Tugi i Sjećanju
– **Tuga je Jedinstvena**: Ne postoji ispravan ili pogrešan način tugovanja. Svaka osoba doživljava gubitak drugačije, ovisno o njihovom odnosu s preminulom osobom i njihovim osobnim strategijama suočavanja.
– **Sjećanja Mogu Izblijediti**: Istraživanja pokazuju da, kako vrijeme prolazi, sjećanja na voljene osobe mogu izblijediti. Angažiranje u aktivnostima dijeljenja sjećanja može pomoći u očuvanju tih uspomena i učiniti ih živopisnijima.
– **Proslavite Njihov Život**: Mnoge kulture slave život nakon smrti kroz festivale, okupljanja ili dane sjećanja. Stvaranje vlastite tradicije koja odaje počast vašoj voljenoj osobi može poslužiti kao proces ozdravljenja za vas i zajednicu.

Dok se suočavate sa svojim putovanjem sjećanja i ozdravljenja, ne zaboravite da je u redu tugovati, sjećati se i slaviti.

Za više savjeta i uvida u suočavanje s gubitkom, možete posjetiti mentalhealth.gov. Ovaj resurs pruža vrijedne informacije o strategijama suočavanja i mogućnostima podrške koje vam mogu pomoći tijekom teških vremena.

Web Story

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)