Selena Gomez Shares the Significance of Her New Tattoo

V upřímném rozhovoru v populárním ranním pořadu Selena Gomez odhalila hlubší význam svého nejnovějšího tetování, které sdílí se svou blízkou přítelkyní Carou Delevingne. Gomez vysvětlila, že tetování symbolizuje jejich dlouhodobé přátelství, které sahá až do doby, kdy se poprvé setkaly jako teenageři. Láskyplná přezdívka „Rosebud“, kterou jí Delevingne dala, inspirovala Gomez k touze mít tetování růže.

Gomez vyjádřila, jak moc pro ni toto inkoust znamená, oslavující pouto, které v průběhu let vzkvétalo. Jejich přátelství bylo zdůrazněno v různých médiích, včetně nezapomenutelných dovolených společně, jako je jejich výlet do St. Tropez v roce 2014, a hravého okamžiku zachyceného během zápasu Knicks v New Yorku na konci roku 2021, kde sdíleli okamžik „kiss-cam“, který potěšil fanoušky.

Navíc, během nedávného rozhovoru Gomez hovořila o své spolupráci s Delevingne na druhé sezóně jejího uznávaného pořadu na Hulu, aby zdůraznila jejich hravou chemii na place. Upozornila, že jejich čas strávený natáčením byl plný smíchu a radosti, což ukazuje na vztah, který si vybudovaly v průběhu let přátelství.

Konečně, tetování symbolizuje nejen jejich přátelství, ale také společnou cestu plnou zábavy a kreativity.

Přátelská tetování a kreativní životní hacky

Přátelství je jedním z nejcennějších aspektů života, a jaký lepší způsob, jak oslavit ta zvláštní pouta, než smysluplným tetováním? Nedávné odhalení Selene Gomez o jejím přátelském tetování s Carou Delevingne vzbudilo zájem o podobné nápady. Zde je několik tipů, životních hacků a zajímavých faktů, jak oslavit přátelská tetování a posílit vazby ve vašem životě.

1. Vyberte symbol, který rezonuje
Při zvažování přátelského tetování přemýšlejte o symbolech, které odrážejí vaše společné zážitky. Může to být obrázek, fráze nebo dokonce vtip mezi vámi. Například tetování růže symbolizuje přezdívku a zvláštní pouto pro Gomez a Delevingne, takže vyberte něco osobního, co oslovuje vás oba.

2. Naplánujte si den tetování
Proměňte zážitek s tetováním na zábavný den venku. Naplánujte si schůzku na tetování a udělejte z toho oslavu vašeho přátelství. Předtím, než si necháte udělat inkoust, si užijte den plný aktivit, které máte oba rádi – možná den v lázních, brunch nebo mini dobrodružství!

3. Zvažte nejdříve dočasná tetování
Pokud si nejste jisti, zda se zavázat k trvalému tetování, vyzkoušejte dočasná tetování, která napodobují design, o kterém uvažujete. Tím získáte šanci zjistit, jak se cítíte ohledně tetování, než učiníte celoživotní rozhodnutí.

4. Zamyslete se nad svou cestou
Využijte tuto příležitost k zamyšlení nad svým přátelstvím. Zvažte, že si zapíšete své oblíbené vzpomínky na společné chvíle, podobně jako se Gomez vrací k vzpomínkám na své cesty a sdílené okamžiky s Delevingne. Můžete dokonce vytvořit scrapbook nebo digitální fotoalbum jako hmatatelný vyjádření vašeho pouta.

5. Učiňte z toho tradici
Mnoho přátel vytváří tradici kolem svých tetování. Například oslavte výročí vašeho přátelství každoroční schůzkou, včetně plánování budoucích tetování nebo jednoduše cenící si vašeho stávajícího inkoustu a vzpomínání na roky, které jste spolu strávili.

Zajímavý fakt: Přátelská tetování lze vystopovat až k pradávným kulturám, což ukazuje na nadčasovou povahu přátelství v průběhu historie. Mnoho kultur považuje tetování za známky solidarity a loajality.

6. Sdílejte příběhy
Po získání tetování sdílejte ostatním příběh za ním. Pomáhá to nejen uchovat vzpomínku naživu, ale také inspiruje ostatní, aby oslavovali svá přátelství jedinečnými způsoby, podobně jako hravá chemie Gomez a Delevingne, kterou zdůrazňují jejich sdílené okamžiky.

7. Společně objevujte tělové umění
Pokud tetování není pro každého, prozkoumejte různé formy tělového umění, jako je body painting nebo henna. To může být zábavný a dočasný způsob, jak vyjádřit své přátelství bez trvalého závazku.

Na závěr, ať už jde o tetování nebo jinou formu připomínky, oslava vašich přátelství je zásadní. Každý společně strávený okamžik přidává do tkaniny vašich životů, vytvářející příběh bohatý na vzpomínky. Nezapomeňte oslavit tato pouta, stejně jako to dělá Selena Gomez se svým smysluplným tetováním růže. Pro více nápadů na přátelství a kreativní vyjádření navštivte naši domovskou stránku.

Web Story

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *