Selena Gomez Shares the Significance of Her New Tattoo

V iskrenem pogovoru v priljubljeni jutranji oddaji je Selena Gomez razkrila globlji pomen svoje najnovejše tetovaže, ki jo deli s svojo bližnjo prijateljico Caro Delevingne. Gomez je pojasnila, da tetovaža simbolizira njihovo dolgoletno prijateljstvo, ki sega nazaj v čas, ko sta se prvič srečali kot najstnici. Ljubeče vzdevek “Rosebud,” ki ga ji je podelila Delevingne, je navdihnil Gomezovo željo po tetovaži vrtnice.

Gomez je izrazila, koliko ji ta tinta pomeni, kar obeležuje vez, ki je skozi leta cvetela. Njuno prijateljstvo je bilo izpostavljeno v različnih medijih, vključno z nepozabnimi počitnicami skupaj, kot je njun izlet v St. Tropez leta 2014, in igrivim trenutkom, ki je bil posnet med igro Knicks v New Yorku konec leta 2021, ko sta delili trenutek s poljubno kamero, ki je navdušila oboževalce.

Poleg tega je Gomez v nedavnem intervjuju razpravljala o svojem sodelovanju z Delevingne pri drugi sezoni njene cenjene oddaje na Hulu, da bi poudarila njuno igrivo kemijo na snemalnem prizorišču. Opazila je, da je bilo njuno skupno snemanje polno smeha in radosti, kar dokazujeta odnos, ki sta ga zgradili skozi leta prijateljstva.

Na koncu tetovaža simbolizira ne samo njuno prijateljstvo, temveč tudi skupno pot, polno zabave in ustvarjalnosti.

Tetovaže prijateljstva in kreativni življenjski nasveti

Prijateljstvo je eden najbolj cenjenih vidikov življenja, in kaj je lepši način, da obeležimo te posebne vezi kot s smiselno tetovažo? Nedavna razkritja Selenine Gomez o njeni tetovaži prijateljstva s Caro Delevingne so sprožila zanimanje za podobne ideje. Tu je nekaj nasvetov, življenjskih trikov in zanimivih dejstev, da praznujemo tetovaže prijateljstva in okrepimo povezave v svojem življenju.

1. Izberite simbol, ki odmeva
Ko razmišljate o tetovaži prijateljstva, razmislite o simbolih, ki odražajo vaše skupne izkušnje. To je lahko slika, fraza ali celo notranji vic. Na primer, tetovaža vrtnice simbolizira vzdevek in posebno vez za Gomez in Delevingne, zato izberite nekaj osebnega, kar govori tako o vas kot vaši prijateljici.

2. Načrtujte dan tetoviranja
Spremenite izkušnjo tetoviranja v zabaven dan. Načrtujte termin za tetoviranje in praznujte svoje prijateljstvo. Preden se pustite tetovirati, uživajte v dnevu, polnem dejavnosti, ki ju imate oba rada – morda dan v spa-ju, brunch ali mini avanturo!

3. Najprej razmislite o začasnih tetovažah
Če niste prepričani, da se želite zavezati stalni tetovaži, poskusite začasne tetovaže, ki ponavljajo obliko, ki jo razmišljate. Tako si lahko ogledate, kako se počutite glede tetovaže, preden sprejmete odločitev za celo življenje.

4. Razmislite o svoji poti
Izkoristite to priložnost, da razmislite o svojem prijateljstvu. Razmislite o tem, da zapišete svoje najljubše spomine skupaj, podobno kot Gomez obuja spomine na njune izlete in skupne trenutke z Delevingne. Lahko ustvarite tudi foto album ali digitalni album kot otipljivo predstavitev vaše vezi.

5. Uvedite tradicijo
Mnogi prijatelji ustvarijo tradicijo okoli svojih tetovaž. Na primer, praznujte obletnico prijateljstva z letnim srečanjem, vključno s planiranjem prihodnjih tetovaž ali preprosto cenjenjem obstoječe tine in obujanjem spominov na leta, ki ste jih preživeli skupaj.

Zanimiva dejstva: Tetovaže prijateljstva segajo v stare kulture, kar dokazuje časovno naravo prijateljstev skozi zgodovino. Mnoge kulture tetovaže vidijo kot znake solidarnosti in zvestobe.

6. Delite zgodbe
Po tem, ko dobite svojo tetovažo, delite zgodbo za njo z drugimi. To ne le da pomaga ohranjati spomin živ, temveč tudi navdihuje druge, da praznujejo svoja prijateljstva na edinstvene načine, podobno kot igriva kemija Gomeza in Delevingne, ki je bila izpostavljena v njunih skupnih trenutkih.

7. Skupaj raziskujte umetnost telesa
Če tetovaže niso za vsakogar, razmislite o različnih oblikah telesne umetnosti, kot so telesna barva ali henna. To je lahko zabaven in začasen način, da izrazite svoje prijateljstvo brez trajne zaveze.

Na koncu, ne glede na to, ali gre za tetovažo ali drugo obliko obeležja, je praznovanje vaših prijateljstev bistvenega pomena. Vsak trenutek, ki ga delite, prispeva k tapiseriji vaših življenj, kar ustvarja zgodbo, bogato s spomini. Ne pozabite praznovati teh vezi, tako kot to počne Selena Gomez s svojo smiselno tetovažo vrtnice. Za več idej o prijateljstvu in kreativnih izrazih obiščite našo domačo stran.

Web Story

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja