Tragic Incident Claims Life of Local Tattoo Artist

Tragikus fordulat történt Sullivan megyében, amikor Michael A. Hankins, Woodridge lakosa, életét vesztette Shawangunkban, Ulster megyében január 11-én. New York állami rendőrség jelentése szerint a 26 éves Walter D. Post Jr. őrizetbe került Hankins halálával kapcsolatban, gyilkosság vádjával.

Michael Hankins nemcsak szenvedélyes tetováló művész volt, hanem elismert zenész is. Szívesen töltötte idejét a szabadban, olyan tevékenységeket űzve, mint a túrázás és a horgászat. Az obituáriuma hangsúlyozza a családjával és barátaival fenntartott mély kapcsolatokat, kiemelve a szülei, Michael H. és Maria LoCicero Hankins iránti szeretetet. Ezen kívül testvére, ToniAnn és férje, Anthony, valamint unokahúga, AninaRose és unokaöccse, Amedeo, valamint sok rokon és kedves barátja is gyászolja őt.

A közösség látogatási szertartásokat tart január 14-én, délután 2-től 4-ig és 7-től 9-ig a Harris Funeral Home-nál, amely a West St.-n található Liberty-ben. Virágok helyett Michael emlékére adományokat lehet tenni a Catskill Animal Rescue, Inc.-nek, amely az 263 Old Monticello Road, Ferndale, New York 12734 címen található. Korai távozása jelentős űrt hagyott mindazok életében, akik ismerték és szerették őt.

Életbölcsességek, tippek és érdekes tények az eltávozottak tiszteletére

Egy szeretett személy elvesztése mindig szívszorító élmény, és ilyenkor gyakran azon tűnődünk, hogyan tisztelhetjük meg az emléküket, és hogyan hozhatunk vigaszt magunk és mások számára. Íme néhány tipp, életbölcsesség és érdekes tény, amelyek segíthetnek eligibilni ezekben a nehéz időszakokban, miközben ünnepeljük azokat, akiket szeretünk.

1. Készíts egy emléküveget
Állíts össze egy emléküveget, ahová barátok és családtagok megoszthatják kedvenc emlékeiket vagy gondolataikat a már elhunyt személlyel kapcsolatban. Ez nemcsak tiszteleg az örökségük előtt, hanem vigaszt is nyújt, mivel mindenki együtt emlékezhet. Használj díszes papírokat és tollakat a kreativitás ösztönzésére, és tervezz egy eseményt, ahol mindenki felolvashatja az emlékeit.

2. Személyre szabott emlékajándékok
Fontold meg személyre szabott tárgyak, például emlék takarók, fényképalbumok vagy digitális diavetítések készítését. Ezek az emlékek gyönyörű emlékeztetők lehetnek a megélt életre és a megosztott szeretetre. Számos online szolgáltatás el tudja készíteni ezeket számodra, vagy otthon is megalkothatod a kedvenc fényképeid és színeid felhasználásával.

3. Indíts egy jótékonysági alapot
Szerettünk szenvedélyeinek vagy érdeklődési körének tiszteletére érdemes jótékonysági alapot indítani, amely támogatja azt az ügyet, ami iránt mélyen elkötelezett volt. Ez nemcsak életben tartja az emléküket, hanem pozitívan hat a közösségre is. Az adományok állatmenhelyeknek, helyi művészeti programoknak vagy bármilyen olyan ügynek menjenek, ami összhangban áll a szellemükkel.

4. Tervezzen egy megemlékezési tevékenységet
Tervezzen egy olyan tevékenységet, amely tükrözi a szeretett személy érdeklődését, legyen szó túrázásról, ami a természet iránti szeretetét tükrözi, vagy zenei megemlékezésről barátok és családtagok részvételével. Ezekben a tevékenységekben részt venni vigaszt nyújthat, és lehetőséget kínál arra, hogy mindenki közel érezhesse magát a megosztott élmények révén.

5. Fontolja meg az online támogató csoportokat
A gyász kezelése túlterhelő lehet, és hasznos lehet azokkal kapcsolatba lépni, akik megértik a fájdalmát. Nézze meg az online támogató csoportokat, amelyek biztonságos teret kínálnak a érzéseinek megvitatására, tapasztalatainak megosztására és a közösségi támogatás megtalálására ebben a nehéz időszakban.

Érdekes tények a gyászról és az emlékezetről
– **A gyász egyedi**: Nincs helyes vagy helytelen módja a gyászolásnak. Mindenki másként éli meg a veszteséget a elhunyttal való kapcsolatuk és a személyes megküzdési stratégiáik alapján.
– **Az emlékek elhalványulhatnak**: Kutatások kimutatták, hogy az idő múlásával az elhunytakkal kapcsolatos emlékek elhalványulhatnak. Az emlékezési tevékenységekben való részvétel segíthet megőrizni ezeket az emlékeket, és életre keltheti őket.
– **Ünnepelje az életüket**: Sok kultúra az életet ünnepli a halál után fesztiválokkal, összejövetelekkel vagy emléknapokkal. Saját hagyomány létrehozása, amelyben tiszteletben tartja az elhunytat, gyógyító folyamatként szolgálhat Ön és a közösség számára.

Miközben a megemlékezés és a gyógyulás útját járja, ne feledje, hogy rendben van gyászolni, emlékezni, és ünnepelni.

További tippekért és útmutatókért az elvesztés kezeléséről látogassa meg a mentalhealth.gov weboldalt. Ez a forrás értékes információkat nyújt a megküzdési stratégiákról és támogatási lehetőségekről, amelyek segíthetnek a nehéz időkben.

Web Story

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük