Amanza Smith Celebrates New Ink with Meaningful Message

Amanza Smith, obľúbená hviezda „Selling Sunset“, nedávno odhalila svoje nové tetovanie na Instagrame, čím upútala pozornosť svojich fanúšikov. V 44 rokoch hrdlo vystavila slová „Nechaj ísť, nechaj Boha,“ pričom vyjadrila svoj záväzok žiť podľa tohto mocného mantra.

Vo svojom dojímavom príspevku Smith vysvetlila, ako tento hlboký výrok odráža jej životnú cestu. Pôvabne vyjadrila myšlienku, že život je často mimo našu kontrolu, a zdôraznila existenciu vyššej moci. Uznávajúc emocionálne ťažkosti, ktorým mnohí čelí, vyzvala svojich sledovateľov, aby sa zbavili svojich obáv a dôverovali, že božské vedenie ich dovedie k lepším dňom.

Reakcia od jej fanúšikov a ďalších hviezd reality bola nesmierne podporná. Znamenití jednotlivci ako Davina Potratz a Christine Chiu zaplavili komentáre s emotikonmi srdca, pričom sa pridali k oslavám jej nového tetovania. Puto medzi týmito hviezdami reality bolo zjavné, keď sa spojili okolo Smith v tejto vzrušujúcej chvíli.

Toto odhalenie tetovania prichádza v ťažkom období pre Smith, ktorá nedávno získala plnú starostlivosť o svoje dve deti. Vyjadrila úľavu z ukončenia náročného právneho boja, pričom zdôraznila, že toto víťazstvo jej umožňuje uprednostniť blaho svojej rodiny.

Pri reflexii svojej cesty sa Smith sústreďuje na uzdravenie a rast, snažiac sa navigovať novu kapitolu svojej rodiny s pozitívom a láskou, čím zosobňuje ducha svojho nového tetovania.

Prijatie života: Tipy a triky inšpirované cestou Amanzy Smith

Nedávne odhalenie tetovania Amanzy Smith, ktoré obsahuje mocné motto „Nechaj ísť, nechaj Boha,“ hlboko rezonuje s mnohými, ktorí čelí životným výzvam. Jej cesta nám pripomína dôležitosť prijímania pozitívnosti, dôvery a osobného rastu. Tu uvádzame niektoré tipy, životné triky a zaujímavé fakty, ktoré vám pomôžu navigovať vašu vlastnú cestu s gráciou a odolnosťou.

1. Praktizujte mindfulness: Zbavte sa obáv
Meditácia a praktiky mindfulness vám môžu pomôcť vytvoriť stav prítomnosti a zbaviť sa minulých úzkostí. Aj len niekoľko minút denne môže zlepšiť vašu mentálnu jasnosť a emocionálnu pohodu. Nástroje ako meditačné aplikácie alebo vedené videá sú skvelé zdroje na začiatok.

2. Vytvorte nástenku vízií: Vizualizujte si svoje ciele
Vytvorte nástenku vízií, ktorá zachytáva vaše sny a túžby. Táto nástenka poslúži ako vizuálna pripomienka, aby ste sa sústredili na svoje ciele a zbavili sa rozptýlení. Môžete použiť časopisy, výtlačky, alebo dokonca digitálne nástroje na zostavenie svojej ideálnej budúcnosti.

3. Vedieme denník vďačnosti: Zamerajte sa na pozitívne veci
Každú noc si zapíšte tri veci, za ktoré ste vďační. Tento jednoduchý návyk presúva vašu pozornosť od obáv k pozitívnym aspektom vášho života, čím sa zhoduje s posolstvom Smithovej o dôvere v vyššiu moc, ktorá vás navedie.

4. Požiadajte o podporu: Prijmite svoju komunitu
Amanza táto skúsenosť zdôrazňuje moc komunity. Nebojte sa osloviť priateľov alebo členov rodiny počas ťažkých časov. Budovanie silných vzťahov pomáha rozvíjať odolnosť a emocionálnu podporu.

5. Nájdite svoje mantra: Vytvorte osobné afirmácie
Vypracujte si osobné mantra, ktoré rezonuje s vašimi hodnotami a cieľmi. Nech už je to „Som dosť“ alebo „Dôverujem procesu,“ opakovanie afirmácií vám môže poskytnúť silu zbaviť sa seba-pochyby a prijať svoju cestu.

6. Investujte do seba: Uprednostnite svoje blaho
V súčasnosti je starostlivosť o seba nesmierne dôležitá. Vyčleňte si čas na aktivity, ktoré vás osviežujú, či už je to čítanie, záhradníčenie alebo dlhé prechádzky. Zabezpečenie vašej emocionálnej a fyzickej pohody je základom na prekonanie prekážok.

7. Buďte informovaní: Znalosti sú moc
Skúmajte a čítajte o ostatných, ktorí premenili svoje boje na úspech. Inšpiratívne príbehy môžu poskytnúť cenné pohľady a povzbudenie. Zdroje ako knihy, dokumentárne filmy a podcasty môžu obohatiť váš pohľad na odolnosť.

Zaujímavý fakt: Vedeli ste, že výskum ukazuje, že praktizovanie vďačnosti môže viesť k lepšiemu zdraviu a zlepšenej emocionálnej pohode? Prijatie vďačného myslenia môže zlepšiť váš celkový pohľad na svet a dokonca posilniť interpersonálne vzťahy.

Pre viac povzbudzujúceho obsahu a inšpirácie osobného rozvoja navštívte Oprahovu webovú stránku pre články o seba-zlepšení a emocionálnom blahu.

Prijímaním ducha „Nechaj ísť, nechaj Boha“ môžete navigovať životnými výzvami srdcom plným nádeje a viery. Nezabúdajte, že osobný rast je cesta; oslavujte každý krok vpred, kým prijímate svoju jedinečnú cestu.

Web Story

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *