Selena Gomez Shares the Significance of Her New Tattoo

I en öppenhjärtig konversation på ett populärt morgonprogram avslöjade Selena Gomez den djupare betydelsen bakom sin senaste tatuering, som hon delar med sin nära vän, Cara Delevingne. Gomez förklarade att tatueringen symboliserar deras långvariga vänskap, som går tillbaka till när de först träffades som tonåringar. Det kärleksfulla smeknamnet “Rosebud,” som Delevingne gav henne, inspirerade Gomez att skaffa en ros-tatuering.

Gomez uttryckte hur mycket denna bläck betyder för henne och firade ett band som har blomstrat genom åren. Deras vänskap har lyfts fram i olika medier, inklusive minnesvärda semestrar tillsammans, som deras resa till St. Tropez 2014, och ett lekfullt ögonblick fångat under en Knicks-match i New York City i slutet av 2021, där de delade ett kyss-kamera ögonblick som glädde fansen.

Dessutom diskuterade Gomez under en nyligen intervju sitt samarbetsarbete med Delevingne i den andra säsongen av sitt hyllade program på Hulu för att betona deras lekfulla kemi på setet. Hon noterade att deras tid som spenderades med att filma var fylld av skratt och glädje, vilket visade den relation de har byggt genom år av vänskap.

Slutligen symboliserar tatueringen inte bara deras vänskap utan också en gemensam resa fylld med roligheter och kreativitet.

Vänskaps-tatueringar och kreativa livshacks

Vänskap är en av livets mest älskade aspekter, och vad kan vara bättre sätt att hedra dessa speciella band än med en meningsfull tatuering? Selena Gomez senaste avslöjande om sin vänskaps-tatuering med Cara Delevingne har väckt intresse för liknande idéer. Här är några tips, livshacks och intressanta fakta för att fira vänskaps-tatueringar och stärka banden i ditt liv.

1. Välj en symbol som resonerar
När du överväger en vänskaps-tatuering, tänk på symboler som speglar era gemensamma upplevelser. Detta kan vara en bild, fras eller till och med ett internt skämt. Till exempel symboliserar ros-tatueringen ett smeknamn och ett speciellt band för Gomez och Delevingne, så välj något personligt som talar till både dig och din vän.

2. Planera en tatueringsdag
Gör tatueringsupplevelsen till en rolig dag ute. Planera en tatueringsbokning och gör det till en fest för er vänskap. Innan ni blir tatuerade, njut av en dag fylld med aktiviteter som ni båda älskar – kanske en spa-dag, brunch eller ett miniäventyr!

3. Överväg temporära tatueringar först
Om du är osäker på att åta dig en permanent tatuering, prova temporära tatueringar som efterliknar designen du överväger. Detta ger dig chansen att se hur du känner för tatueringen innan du fattar ett livslångt beslut.

4. Reflektera över din resa
Använd detta tillfälle för att reflektera över er vänskap. Överväg att skriva ner dina favoritminnen tillsammans, liknande hur Gomez minns sina resor och delade stunder med Delevingne. Du kan även skapa ett scrapbook eller ett digitalt fotoalbum som en konkret representation av ert band.

5. Gör det till en tradition
Många vänner skapar en tradition kring sina tatueringar. Till exempel, fira er vänskapsårsdagen med en årlig sammankomst, inklusive planering av framtida tatueringar eller helt enkelt njuta av er befintliga bläck och minnas de år ni har tillbringat tillsammans.

Intressant fakta: Vänskaps-tatueringar kan spåras tillbaka till antika kulturer, vilket visar den tidlösa naturen av vänskaper genom historien. Många kulturer ser tatueringar som tecken på solidaritet och lojalitet.

6. Dela berättelserna
När du har fått din tatuering, dela berättelsen bakom den med andra. Det hjälper inte bara till att hålla minnet levande utan inspirerar också andra att fira sina vänskaper på unika sätt, precis som Gomez och Delevingne’s lekfulla kemi framhävs i deras gemensamma stunder.

7. Utforska kroppskonst tillsammans
Om tatueringar inte är för alla, utforska olika former av kroppskonst, såsom kroppsmålning eller henna. Detta kan vara ett roligt och temporärt sätt att uttrycka er vänskap utan ett bestående åtagande.

Sammanfattningsvis, oavsett om det är en tatuering eller en annan form av minnesmärke, är det viktigt att fira dina vänskaper. Varje delad stund lägger till en väv av era liv, som skapar en berättelse rik på minnen. Kom ihåg att fira dessa band, precis som Selena Gomez gör med sin meningsfulla ros-tatuering. För fler idéer om vänskap och kreativa uttryck, besök vår hemsida.

Web Story

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *