Selena Gomez Shares the Significance of Her New Tattoo

A népszerű reggeli műsorban folytatott őszinte beszélgetés során Selena Gomez feltárta legújabb tetoválásának mélyebb jelentését, amelyet közeli barátjával, Cara Delevingne-nel oszt meg. Gomez elmondta, hogy a tetoválás a hosszú barátságukat szimbolizálja, amely még tinédzserkorukra nyúlik vissza, amikor először találkoztak. A „Rosebud” kedves becenevével, amelyet Delevingne adott neki, inspirálta Gomez vágyát egy rózsa tetoválásra.

Gomez kifejezte, mennyire fontos számára ez a tinta, ünnepelve azt a köteléket, amely az évek során fejlődött. Barátságukat számos média kiemelte, beleértve a felejthetetlen közös nyaralásokat, mint például 2014-es St. Tropez-i utazásukat, és egy játékos pillanatot, amelyet a Knicks hazai mérkőzésén rögzítettek New Yorkban 2021 végén, ahol egy csók kamera pillanatra osztoztak, ami örömet okozott a rajongóknak.

Ezen kívül egy nemrégiben készült interjú során Gomez a Delevingne-nel közös munkájáról beszélt a Hulu népszerű műsorának második évadában, hogy hangsúlyozza játékos kémiai kapcsolatukat a forgatáson. Megjegyezte, hogy a forgatás során eltöltött idő tele volt nevetéssel és örömmel, bemutatva azt a kapcsolatot, amelyet barátságuk évtizedei alatt építettek.

Végül a tetoválás nemcsak a barátságukat jelképezi, hanem egy közös utazást is, amely tele van szórakozással és kreativitással.

Barátság Tetoválások és Kreatív Élet Hacks

A barátság az élet egyik legértékesebb aspektusa, és mi lenne jobb módja ezeknek a különleges kötelékeknek az ünneplésére, mint egy jelentős tetoválás? Selena Gomez legújabb felfedése a Cara Delevingne-nel való barátságai tetoválásáról érdeklődést váltott ki hasonló ötletek iránt. Íme néhány tipp, élet hack és érdekes tény a barátság tetoválások ünneplésére és a kapcsolatok erősítésére az életedben.

1. Válassz egy Szimbolumot, ami Reszonál
Barátság tetoválásának figyelembevételénél gondolj olyan szimbólumokra, amelyek tükrözik a megosztott élményeiteket. Ez lehet egy kép, kifejezés, vagy akár egy belső vicc is. Például a rózsa tetoválás egy becenevet és egy különleges köteléket szimbolizál Gomez és Delevingne számára, tehát válassz valami személyeset, ami mindkettőtöknek beszél.

2. Tervezzenek Tetoválási Napot
Készítsék a tetoválási élményt egy szórakoztató nappá. Tervezzenek tetoválási időpontot, és ünnepeljék barátságukat. Az inked előtt töltsenek el egy napot olyan tevékenységekkel, amelyeket mindketten szeretnek – esetleg egy wellness-nap, brunch vagy egy mini-kaland!

3. Először Fontolják meg a Ideiglenes Tetoválásokat
Ha nem biztos a véglegesen elköteleződésben, próbálják ki az ideiglenes tetoválásokat, amelyek reprodukálják a megfontolt dizájnt. Ez lehetőséget ad arra, hogy lássák, hogyan érzik magukat a tetoválásról, mielőtt egy életre szóló döntést hoznának.

4. Gondoljanak Vissza az Útjukra
Használják ki ezt a lehetőséget, hogy visszagondoljanak barátságukra. Gondolkozzanak el a közösen átéltek legszebb emlékein, hasonlóan ahhoz, ahogyan Gomez az ő utazásaira és közös pillanataira emlékszik Delevingne-nel. Készíthetnek egy scrapbookot vagy egy digitális fényképalbumot, mint a kötelékük kézzelfogható megjelenítése.

5. Tegyék Hagyománnyá
Sok barát hagyományt alakít ki a tetoválásuk körül. Például ünnepeljétek meg a barátságotok évfordulóját egy éves találkozó keretein belül, amely magában foglalja jövőbeli tetoválások tervezését vagy egyszerűen a meglévő tintáitok megbecsülését és az együtt töltött évek emlékének felidézését.

Érdekes Tény: A barátság tetoválások ősi kultúrákig nyúlnak vissza, bemutatva a barátságok időtlen természetét a történelem során. Sok kultúra a tetoválásokat a szolidaritás és hűség jeleinek tekinti.

6. Osszák Meg a Történeteket
Miután megkapták a tetoválásukat, osszák meg a mögötte lévő történetet másokkal. Ez nemcsak a memória életben tartását segíti, hanem másokat is inspirál a barátságaik egyedi ünneplésére, sokféle módon, épp úgy, ahogy Gomez és Delevingne játékos kémiája kiemelkedett közös pillanataikban.

7. Fedezzék Fel Együtt a Testművészetet
Ha a tetoválások nem mindenkinek valók, fedezzék fel a testművészet más formáit, mint például a testfestés vagy a henna. Ez lehet egy szórakoztató és ideiglenes módja a barátságuk kifejezésének, tartós elköteleződés nélkül.

Összegzésül, akár tetoválásról, akár más emlékezetes formáról van szó, a barátságaik ünneplése elengedhetetlen. Minden megosztott pillanat hozzájárul az életejük szövetéhez, létrehozva egy történetet, amely tele van emlékekkel. Ne felejtsék el ünnepelni ezeket a kötelékeket, akárcsak Selena Gomez a jelentős rózsatetoválásával. További ötletekért a barátságról és a kreatív kifejezésekről látogassa meg főoldalunkat.

Web Story

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük