Tragic Incident Claims Life of Local Tattoo Artist

V tragičnem obratu dogodkov je prebivalec okrožja Sullivan, Michael A. Hankins iz Woodridge, izgubil življenje v Shawangunku, okrožje Ulster, 11. januarja. Policija države New York je poročala, da so 26-letnega Walter D. Post Jr. aretirali v povezavi s Hankinsovo smrtjo, saj se sooča z obtožbami umora.

Michael Hankins je bil ne le strasten tatto umetnik, temveč tudi priznan glasbenik. Rad je preživljal čas na prostem, ukvarjal se je z dejavnostmi, kot so pohodništvo in ribolov. Njegova nekrolog izpostavlja globoke vezi, ki jih je ohranil s svojo družino in prijatelji, kar poudarja ljubezen, ki sta jo delila s staršema, Michaelom H. in Mario LoCicero Hankins. Poleg tega ga preživljata sestra ToniAnn in njen mož Anthony, skupaj s nečakinjo AninaRose in nečakom Amedeo, pa tudi mnogi sorodniki in dragi prijatelji.

Skupnost bo imela obiske 14. januarja, od 14.00 do 16.00 in od 19.00 do 21.00 v Harris Funeral Home, ki se nahaja na West St. v Liberty. Namesto cvetja lahko v Michaelovo čast prispevate donacije za Catskill Animal Rescue, Inc., ki se nahaja na naslovu 263 Old Monticello Road, Ferndale, New York 12734. Njegovo prezgodnje odhod pušča znaten praznino v življenjih tistih, ki so ga poznali in imeli radi.

Življenjski triki, nasveti in zanimiva dejstva za počastitev ljubljenih

Izguba ljubljene osebe je vedno srce parajoča izkušnja, in prav v teh trenutkih se pogosto sprašujemo, kako lahko počastimo njihovo spomin in prinesemo tolažbo sebi in drugim. Tukaj je nekaj nasvetov, življenjskih trikov in zanimivih dejstev, ki vam lahko pomagajo prebroditi ta težka obdobja, medtem ko praznujete življenja tistih, ki jih cenimo.

1. Ustvarite spominsko steklenico
Postavite spominsko steklenico, kjer lahko prijatelji in družina delijo svoje najljubše spomine ali misli o osebi, ki je umrla. To ne le počasti njihovo zapuščino, temveč tudi prinaša tolažbo, saj se lahko vsi skupaj spominjajo. Uporabite dekorativni papir in peresa, da spodbudite ustvarjalnost, ter načrtujte dogodek, kjer lahko vsak prebere svoje spomine na glas.

2. Osebni spominski predmeti
Razmislite o ustvarjanju osebnih predmetov, kot so spominske odeje, foto albumi ali digitalni diapozitivi. Ti spomini lahko služijo kot lep opomnik na življenje, ki je bilo, in ljubezen, ki je bila deljena. Mnoge spletne storitve lahko natisnejo te predmete za vas, ali pa jih lahko ustvarite doma s svojimi najljubšimi fotografijami in barvami.

3. Začnite dobrodelni sklad
V čast strastem ali interesom ljubljene osebe razmislite o ustanovitvi dobrodelnega sklada, ki podpira vzrok, ki mu je bila izjemno pomemben. To ne le ohranja njihovo spomin, temveč tudi pozitivno vpliva na skupnost. Donacije lahko gredo za zavetišča za živali, lokalne umetniške programe ali katero koli zadevo, ki odmeva z njihovim duhom.

4. Načrtujte spominsko dejavnost
Načrtujte dejavnost, ki odraža interese vaše ljubljene osebe, naj bo to pohod, ki odraža njihovo ljubezen do narave, ali glasbeni poklon s prijatelji in družino. Ukvarjanje s temi dejavnostmi lahko prinese tolažbo in omogoči, da se vsi počutijo povezani skozi skupne izkušnje.

5. Razmislite o spletnih podpornih skupinah
Navigacija skozi žalovanje je lahko preobremenjujoča, povezovanje z ljudmi, ki razumejo vašo bolečino, pa lahko pomaga. Oglejte si spletne podporne skupine, ki ponujajo varno mesto za pogovor o vaših občutkih, delitev svojih izkušenj in iskanje skupnostne podpore v tem zahtevnem času.

Zanimiva dejstva o žalovanju in spominu
– **Žalovanje je edinstveno**: Ni pravega ali napačnega načina za žalovanje. Vsaka oseba izgubi drugače, odvisno od njihovega razmerja s preminulim in njihovih osebnih strategij spoprijemanja.
– **Spomini se lahko zbledijo**: Raziskave kažejo, da se s časom spomini na ljubljene lahko zbledijo. Ukvarjanje z aktivnostmi za deljenje spominov lahko pomaga ohraniti te spomine in jih narediti bolj žive.
– **Praznujte njihovo življenje**: Mnoge kulture praznujejo življenje po smrti preko festivalov, zborov ali dni spomina. Ustvarjanje lastne tradicije v čast vaši ljubljeni osebi lahko služi kot proces zdravljenja za vas in skupnost.

Medtem ko se spopadate s svojo potjo spomina in zdravljenja, si zapomnite, da je v redu žalovati, se spominjati in praznovati.

Za več nasvetov in vpogledov o spopadanju z izgubo lahko obiščete mentalhealth.gov. Ta vir ponuja dragocene informacije o strategijah spoprijemanja in možnostih podpore, ki vam lahko pomagajo v težkih časih.

Web Story

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja