Selena Gomez Shares the Significance of Her New Tattoo

U otvorenom razgovoru na popularnoj jutarnjoj emisiji, Selena Gomez je otkrila dublje značenje svog najnovijeg tetovaža, koji deli sa svojom bliskom prijateljicom, Carom Delevingne. Gomez je objasnila da tatoo simbolizuje njihovo dugogodišnje prijateljstvo, koje datira još od kada su se prvi put srele kao tinejdžerke. Otkud naziv “Rosebud,” koji joj je Delevingne dala, inspirisao je Gomezovu želju za tetovažom ruže.

Gomez je izrazila koliko joj ova tinta znači, slaveći vezu koja je vremenom cvetala. Njihovo prijateljstvo je istaknuto u raznim medijima, uključujući nezaboravne zajedničke odmore, poput njihovog putovanja u St. Tropez 2014. godine, kao i razigranog trenutka zabeleženog tokom utakmice Knicksa u Njujorku krajem 2021. godine, kada su podelile trenutak sa poljupcem sa kamere, što je oduševilo fanove.

Pored toga, tokom nedavnog intervjua, Gomez je razgovarala o svom zajedničkom radu sa Delevingne na drugoj sezoni svoje hvaljene emisije na Hulu, kako bi naglasila njihovu razigranu hemiju na setu. Napomenula je da je vreme provedeno tokom snimanja bilo ispunjeno smehom i radošću, pokazujući odnos koji su izgradile tokom godina prijateljstva.

Na kraju, tetovaža simbolizuje ne samo njihovo prijateljstvo već i zajedničko putovanje ispunjeno zabavom i kreativnošću.

Tetovaže prijateljstva i kreativni životni trikovi

Prijateljstvo je jedan od najcenjenijih aspekata života, a koja je bolja načina da se obeleže ti posebni odnosi nego sa značenjskom tetovažom? Nedavna otkrića Selene Gomez o njenoj tetovaži prijateljstva sa Carom Delevingne je izazvala interesovanje za slične ideje. Evo nekoliko saveta, životnih trikova i zanimljivih činjenica za proslavu tetovaža prijateljstva i jačanje veza u vašem životu.

1. Izaberite simbol koji rezonuje
Kada razmišljate o tetovaži prijateljstva, razmislite o simbolima koji odražavaju vaša zajednička iskustva. To može biti slika, fraza ili čak unutrašnja šala. Na primer, tetovaža ruže simbolizuje nadimak i posebnu vezu za Gomeza i Delevingne, pa izaberite nešto lično što govori i vama i vašem prijatelju.

2. Planirajte dan tetoviranja
Pretvorite iskustvo tetoviranja u zabavan izlazak. Planirajte termin za tetoviranje i proslavite svoje prijateljstvo. Pre nego što dobijete tetovažu, uživajte u danu ispunjenom aktivnostima koje oboje volite – možda dan u spa centru, brunch ili mini avantura!

3. Razmislite o privremenim tetovažama prvo
Ako niste sigurni da li želite trajnu tetovažu, isprobajte privremene tetovaže koje repliciraju dizajn koji razmišljate. Ovo vam daje priliku da vidite kako se osećate povodom tetovaže pre donošenja životne odluke.

4. Razmislite o svom putovanju
Iskoristite ovu priliku da razmislite o svom prijateljstvu. Razmislite da zapišete svoje omiljene uspomene zajedno, slično kako se Gomez seća svojih putovanja i zajedničkih trenutaka sa Delevingne. Čak možete napraviti album uspomena ili digitalni foto-album kao opipljivu reprezentaciju vaše veze.

5. Učinite to tradicijom
Mnogi prijatelji kreiraju tradiciju oko svojih tetovaža. Na primer, proslavite godišnjicu prijateljstva godišnjim okupljanjem, uključujući planiranje budućih tetovaža ili jednostavno uživanje u postojećim tetovažama i prisjećanje na godine koje ste proveli zajedno.

Zanimljiva činjenica: Tetovaže prijateljstva sežu unazad u drevne kulture, pokazujući bezvremenski karakter prijateljstava kroz istoriju. Mnoge kulture gledaju na tetovaže kao znakove solidarnosti i lojalnosti.

6. Podelite priče
Nakon što dobijete svoju tetovažu, podelite priču iza nje sa drugima. To ne samo da pomaže da se sećanje održi, već i inspiriše druge da proslave svoja prijateljstva na jedinstvene načine, slično kako je Gomez i Delevingne pokazala svoju razigranu hemiju u svojim zajedničkim momentima.

7. Istražite telo umetnost zajedno
Ako tetovaže nisu za svakoga, istražite različite oblike umetnosti na telu, poput body paint-a ili hejne. Ovo može biti zabavan i privremen način da izrazite svoje prijateljstvo bez trajne obaveze.

Zaključak, bilo da se radi o tetovaži ili drugom obliku obeležavanja, proslava vaših prijateljstava je od suštinske važnosti. Svaki trenutak proveden zajedno dodaje se u tapiseriju vaših života, stvarajući priču bogatu uspomenama. Zapamtite da proslavite te veze, baš kao što to čini Selena Gomez sa svojom značenjskom tetovažom ruže. Za više ideja o prijateljstvu i kreativnim izrazima, posetite našu početnu stranicu.

Web Story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *