Selena Gomez Shares the Significance of Her New Tattoo

Aihe:

Suorassa keskustelussa suositussa aamuohjelmassa Selena Gomez paljasti syvemmän merkityksen viimeiselle tatuoinnilleen, jonka hän jakaa läheisen ystävänsä Cara Delevingnen kanssa. Gomez selitti, että tatuointi symboloi heidän pitkäaikaista ystävyyttään, joka juontaa juurensa ajalta, jolloin he tapasivat alun perin teini-ikäisinä. Delevingnen antama hellittelynimi ”Rosebud” inspiroi Gomezia haluamaan ruusutatuoinnin.

Gomez ilmaisi, kuinka paljon tämä muste merkitsee hänelle, juhlistaen sidettä, joka on kukoistanut vuosien varrella. Heidän ystävyyttään on tuotu esille eri medioissa, mukaan lukien unohtumattomat lomat yhdessä, kuten matka St. Tropeziin vuonna 2014, ja leikkisä hetki, joka tallennettiin Knicksin pelissä New Yorkissa myöhään vuonna 2021, jolloin he jakoivat suudo-kameran hetken, joka ilahdutti faneja.

Lisäksi äskettäin pidetyssä haastattelussa Gomez keskusteli yhteistyöstään Delevingnen kanssa hänen kiitetyn ohjelmansa toisen kauden parissa Hulu-sarjassa korostaakseen heidän leikkisää kemiaansa kuvauksissa. Hän huomautti, että heidän kuvausaikansa oli täynnä naurua ja iloa, mikä osoittaa, kuinka hyvin he ovat rakentaneet suhdettaan ystävyyden vuosien varrella.

Lopulta tatuointi symboloi paitsi heidän ystävyyttään, myös yhteistä matkaa, joka on täynnä hauskuutta ja luovuutta.

Ystävyystatuoinnit ja Luovat Elämänvinkit

Ystävyys on yksi elämän arvokkaimmista asioista, ja mikä olisikaan parempi tapa muistaa näitä erityisiä siteitä kuin merkityksellinen tatuointi? Selena Gomezin äskettäin paljastama ystävyyttä kuvaava tatuointi Cara Delevingnen kanssa on herättänyt kiinnostusta samankaltaisia ideoita kohtaan. Tässä on muutamia vinkkejä, elämänniksejä ja mielenkiintoisia faktoja juhlistaaksesi ystävyyttä kuvaavia tatuointeja ja vahvistaaksesi elämänsä suhteita.

1. Valitse Symboli, joka Resonoisi
Kun harkitset ystävyyttä kuvaavaa tatuointia, mieti symboleja, jotka heijastavat teidän yhteisiä kokemuksianne. Tämä voi olla kuva, lause tai jopa sisäpiirin vitsi. Esimerkiksi ruusutatuointi symboloi Gomezin ja Delevingnen välistä erityistä siteitä, joten valitse jotain henkilökohtaista, joka puhuu teille molemmille.

2. Suunnittele Tatuointipäivä
Muuta tatuointikokemus hauskaksi päiväksi. Suunnittele tatuointiaika ja tee siitä ystävyyden juhlistaminen. Ennen tatuointia nauttikaa päivästä, joka on täynnä teille molemmille mieluisia aktiviteetteja – ehkä spa-päivä, brunssi tai pieni seikkailu!

3. Harkitse Aluksi Väliaikaisia Tatuointeja
Jos et ole varma pysyvän tatuoinnin sitoutumisesta, kokeile ensin väliaikaisia tatuointeja, jotka jäljittelevät harkitsemaasi suunnittelua. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden miettiä, miltä tatuointi tuntuu ennen elinikäistä päätöstä.

4. Pohdi Matkaasi
Käytä tätä tilaisuutta pohtiaksesi ystävyyttänne. Harkitse lempimuistojen kirjoittamista, kuten Gomez muistelee matkojaan ja jaettuja hetkiään Delevingnen kanssa. Voit jopa luoda valokuva-albumin tai digitaalisen valokuvakansion, joka toimii käsin kosketeltavana edustuksena siteellenne.

5. Tee Siitä Perinne
Monet ystävykset luovat perinteitä tatuointinsa ympärille. Esimerkiksi, juhlistakaa ystävyyspäivänne vuosittaisella kokoontumisella, johon kuuluu tulevien tatuointien suunnittelu tai yksinkertaisesti nykyisten tatuointienne vaaliminen ja muistelu yhdessä vietetyistä vuosista.

Mielenkiintoinen Tieto: Ystävyystatuoinnit voidaan jäljittää antiikin kulttuureihin, mikä osoittaa ystävyyksien ajattoman luonteen läpi historian. Monet kulttuurit näkevät tatuoinnit solidaarisuuden ja uskollisuuden merkkeinä.

6. Jaa Tarinat
Tatuoinnin saamisen jälkeen jaa sen tarina muille. Tämä ei ainoastaan auta pitämään muistoa elossa, vaan myös inspiroi muita juhlistamaan ystävyyttään ainutlaatuisilla tavoilla, aivan kuten Gomez ja Delevingne leikkisä kemia, joka kuuluu heidän jakamissaan hetkissä.

7. Tutkikaa Kehotaidetta Yhdessä
Jos tatuoinnit eivät ole kaikkien juttu, tutustukaa erilaisiin kehon taidemuotoihin, kuten vartalon maalaamiseen tai hennatatuointeihin. Tämä voi olla hauska ja väliaikainen tapa ilmaista ystävyyttänne ilman pysyvää sitoutumista.

Lopuksi, olipa se sitten tatuointi tai muu muistamisen muoto, ystävyyksien juhlistaminen on välttämätöntä. Jokainen jaettu hetki lisää elämänne kudokseen, luoden tarinan, joka on täynnä muistoja. Muista juhlistaa näitä siteitä, aivan kuten Selena Gomez tekee merkityksellisellä ruusutatuoinnillaan. Lisäideoita ystävyydestä ja luovista ilmaisutavoista löydät etusivultamme.

Web Story

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *