Amanza Smith Celebrates New Ink with Meaningful Message

Amanza Smith, mylima „Selling Sunset” žvaigždė, neseniai atskleidė savo naują tatuiruotę „Instagram“, kuri pritraukė jos gerbėjų dėmesį. 44 metų amžiaus ji puikiai parodė žodžius „Let Go, Let God“, išreikšdama savo įsipareigojimą gyventi pagal šią galingą mantrą.

Savo jaudinančiame įraše Smith paaiškino, kaip ši gili frazė atspindi jos kelią. Ji jautriai išdėstė mintį, kad gyvenimas dažnai yra už mūsų kontrolės ribų, ir pabrėžė aukštesnės galios egzistavimą. Pripažindama emocinius iššūkius, su kuriais susiduria daugelis, ji ragino savo sekėjus atsisakyti savo rūpesčių ir pasikliauti dieviškais nurodymais, kurie nuves juos į geresnius laikus.

Reakcija iš jos gerbėjų ir kitų realybės žvaigždžių buvo nepaprastai palaikanti. Tokios žinomos asmenybės kaip Davina Potratz ir Christine Chiu užplūdė komentarus širdelių emocijomis, pridėdamos šventinį atspalvį jos naujai tatuiruotei. Ryšys tarp šių realybės žvaigždžių buvo akivaizdus, nes jos susivienijo aplink Smith šiuo jaudinančiu momentu.

Ši tatuiruotės atskleidimas vyksta sunkioje Smith gyvenimo fazėje, kuri neseniai įgijo visišką globą savo dviem vaikams. Ji išreiškė palengvėjimą dėl varginančio teisinio mūšio pabaigos, pabrėždama, kad šis laimėjimas leidžia jai skirti pirmenybę savo šeimos gerovei.

Pamąstydama apie savo kelionę, Smith liko susitelkusi į gydymą ir augimą, siekdama teigiamai ir su meile įveikti savo šeimos naują skyrių, įkūnijančią savo naujos tatuiruotės dvasią.

Priimdami Gyvenimą: Patarimai ir Triukai, Įkvėpti Amanza Smith Kelionės

Amanza Smith neseniai atskleista tatuiruotė, kurioje pavaizduota galinga mantra „Let Go, Let God“, giliai rezonuoja su daugeliu, susiduriančių su gyvenimo iššūkiais. Jos kelionė primena mums, kaip svarbu priimti pozityvumą, pasitikėjimą ir asmeninį augimą. Čia pateikiame keletą patarimų, gyvenimo triukų ir įdomių faktų, kurie padės jums su šarma ir atkaklumu perkelti savo kelionę.

1. Praktikuokite sąmoningumą: Atleiskite rūpesčius
Meditacija ir sąmoningumo praktikavimas gali padėti jums kurti buvimo akimirkai jausmą ir atsisakyti praeities neramumų. Netgi keliomis minutėmis per dieną galite pagerinti savo protinę aiškumą ir emocinę gerovę. Priemonės, tokios kaip meditacijos programėlės arba vadovaujami vaizdo įrašai, yra puikūs ištekliai pradėti.

2. Sukurkite vizijų lentą: Vizualizuokite savo tikslus
Sukurkite vizijų lentą, kuri apima jūsų svajones ir siekius. Tai bus vizualinė priminimo priemonė, kad sutelktumėte dėmesį į savo tikslus ir atsisakytumėte užimtumo. Galite naudoti žurnalus, spaudinius arba net skaitmeninius įrankius, kad sudarytumėte savo idealų ateitį.

3. Veskite dėkingumo dienoraštį: Sutelkite dėmesį į pozityvumą
Kiekvieną vakarą užsirašykite tris dalykus, už kuriuos esate dėkingi. Šis paprastas įprotis nukreipia jūsų dėmesį nuo rūpesčių į teigiamus aspektais jūsų gyvenime, atitinkančius Smith žinią apie pasitikėjimą aukštesne galia, kuri jus veda.

4. Kreipkitės dėl paramos: Priimkite savo bendruomenę
Amanzos patirtis pabrėžia bendruomenės jėgą. Nedvejodami kreipkitės į draugus ar šeimos narius sunkiu momentu. Stiprių santykių kūrimas padeda lavinti atsparumą ir emocinę paramą.

5. Raskite savo mantrą: Sukurkite asmenines afirmacijas
Išvystykite asmeninę mantrą, kuri atitinka jūsų vertybes ir tikslus. Nesvarbu, ar tai yra „Aš esu pakankama“ ar „Pasitikiu procesu“, kartojamos afirmacijos gali suteikti jums jėgų atsisakyti savęs abejonės ir priimti savo kelionę.

6. Investuokite į savipriežiūrą: Skirkite prioritetą savo gerovei
Tarp gyvenimo iššūkių savipriežiūra yra labai svarbi. Skirkite laiko veiklai, kuri jus atgaivina, ar tai būtų skaitymas, sodininkavimas ar ilgi pasivaikščiojimai. Užtikrindami emocinę ir fizinę sveikatą, jūs sukuriate pamatus, kad įveiktumėte kliūtis.

7. Būkite informuoti: Žinios yra galia
Tyrinėkite ir skaitykite apie kitus, kurie savo sunkumus pavertė sėkme. Įkvepiančios istorijos gali suteikti vertingų įžvalgų ir paskatinti. Ištekliai, pvz., knygos, dokumentiniai filmai ir podcast’ai, gali praturtinti jūsų perspektyvą apie atsparumą.

Įdomus faktas: Ar žinojote, kad tyrimai rodo, kad dėkingumo praktika gali pagerinti sveikatą ir emocinę gerovę? Priimdami dėkingumo mąstyseną, galite pagerinti savo bendrą požiūrį ir netgi sustiprinti tarpasmeninius santykius.

Daugiau pakeliančios medžiagos ir asmeninio tobulėjimo įkvėpimo rasite Oprah svetainėje esančiuose straipsniuose apie saviugda ir emocinę gerovę.

Įkūnydami „Let Go, Let God“ dvasią, galite perkelti gyvenimo iššūkius su širdimi, pilna vilties ir tikėjimo. Atminkite, asmeninis augimas yra kelionė; švęskite kiekvieną žingsnį pirmyn, kai priimate savo unikalų kelią.

Web Story

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *