Amanza Smith Celebrates New Ink with Meaningful Message

Amanza Smith, milovaná hvězda „Selling Sunset,“ nedávno na Instagramu odhalila své nové tetování, čímž vzbudila pozornost svých fanoušků. Ve věku 44 let hrdě vystavila slova „Pustit, nechat Bohu,“ čímž vyjádřila svůj závazek žít podle tohoto mocného mantry.

Ve svém srdečném příspěvku Smith vysvětlila, jak toto hluboké rčení odráží její cestu. Výstižně vyjádřila myšlenku, že život je často mimo naši kontrolu, a zdůraznila existenci vyšší moci. Uznávajíc emocionální boje, kterým mnozí čelí, vyzvala své následovníky, aby se vzdali svých starostí a důvěřovali, že božské vedení je dovede k lepším dnům.

Odezva od jejích fanoušků a dalších hvězd reality byla ohromně podpůrná. Významné osobnosti jako Davina Potratz a Christine Chiu zaplavily komentáře srdíčkovými emotikony, což přispělo k oslavě jejího nového tetování. Vztah mezi těmito hvězdami reality byl evidentní, když se kolem Smith ve vzrušujícím okamžiku spojili.

Toto odhalení tetování přichází v obtížné době pro Smith, která nedávno získala plnou péči o své dvě děti. Vyjádřila úlevu nad ukončením vypjatého právního boje, a zdůraznila, že tato vítězství jí umožňuje prioritizovat zdraví své rodiny.

Při reflexi na svou cestu se Smith soustředí na uzdravení a růst, snaží se navigovat novou kapitolu své rodiny s pozitivním duchem a láskou, ztělesňující ducha svého nového tetování.

Přijímání života: Tipy a triky inspirované cestou Amanza Smith

Nedávné odhalení tetování Amanzy Smith, s mocným mantrou „Pustit, nechat Bohu,“ hluboce rezonuje s mnoha, kteří čelí životním výzvám. Její cesta nám připomíná důležitost přijímat pozitivitu, důvěru a osobní růst. Zde uvádíme několik tipů, životních triků a zajímavých faktů, které vám pomohou navigovat svou vlastní cestu s grácií a odolností.

1. Procvičujte všímavost: Pustěte starosti
Meditace a praktiky všímavosti vám mohou pomoci kultivovat stav přítomnosti a zbavit se minulých úzkostí. I několik minut denně může zlepšit vaši mentální jasnost a emocionální pohodu. Nástroje jako aplikace na meditaci nebo vedené videa jsou skvélé zdroje na začátek.

2. Vytvořte nástěnku vizí: Visualizujte své cíle
Vytvořte nástěnku vizí, která zachycuje vaše sny a aspirace. Tato vizuální připomínka vám pomůže soustředit se na vaše cíle a zbavit se rozptýlení. Můžete použít časopisy, výtisky nebo dokonce digitální nástroje k vytvoření vaší ideální budoucnosti.

3. Udržujte si deník vděčnosti: Zaměřte se na pozitivitu
Každou noc si zapište tři věci, za které jste vděční. Tato jednoduchá návyková aktivita posouvá váš pohled od starostí k pozitivním aspektům vašeho života, v souladu se Smithovým poselstvím důvěry v vyšší moc, která vás povede.

4. Vyhledejte podporu: Přijměte svou komunitu
Zkušenost Amanzy zdůrazňuje sílu komunity. Nebojte se obrátit na přátele nebo rodinné příslušníky během těžkých časů. Budováním pevných vztahů pomáháte kultivovat odolnost a emocionální podporu.

5. Najděte své mantra: Vytvořte osobní afirmace
Vyviněte osobní mantru, která rezonuje s vašimi hodnotami a cíli. Ať už je to „Jsem dost dobrý” nebo „Důvěřuji procesu,” opakování afirmací vás může posílit, abyste se zbavili pochybností o sobě a přijali svou cestu.

6. Investujte do péče o sebe: Prioritizujte své zdraví
Uprostřed životních výzev je péče o sebe klíčová. Věnujte čas aktivitám, které vás obnovují, ať už je to čtení, zahradničení nebo dlouhé procházky. Zajištění vašeho emocionálního a fyzického zdraví je základem pro překonávání překážek.

7. Zůstaňte informováni: Znalost je moc
Hledejte a čtěte o těch, kteří přeměnili své boje na úspěch. Inspirující příběhy mohou poskytnout cenné postřehy a povzbuzení. Zdroje jako knihy, dokumentární filmy a podcasty mohou obohatit váš pohled na odolnost.

Zajímavý fakt: Věděli jste, že výzkumy ukazují, že praktika vděčnosti může vést k lepšímu zdraví a zlepšení emocionální pohody? Přijímání vděčné mysli může zlepšit váš celkový pohled na život a dokonce posílit mezilidské vztahy.

Pro více povzbudivého obsahu a inspiraci osobního rozvoje navštivte Web Oprah pro články o sebezdokonalování a emocionálním zdraví.

Ztělesněním ducha „Pustit, nechat Bohu“ můžete navigovat životními výzvami srdcem plným naděje a víry. Pamatujte, osobní růst je cesta; oslavte každý krok vpřed, jak přijímáte svou jedinečnou cestu.

Web Story

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *