Amanza Smith Celebrates New Ink with Meaningful Message

Amanza Smith, a „Selling Sunset” szeretett sztárja nemrégiben bemutatta új tetoválását az Instagramon, felkeltve ezzel a rajongói figyelmét. 44 évesen büszkén mutatta be az „Engedd el, add Istennek” szavakat, kifejezve elköteleződését e hatalmas mantra mellett.

Érzelmekkel teli posztjában Smith elmagyarázta, hogyan tükrözi ez a mély mondás az életét. Érthetően fogalmazta meg, hogy az élet gyakran meghaladja az irányításunkat, és hangsúlyozta a magasabb hatalom létezését. Elismerve a sokak által megélt érzelmi küzdelmeket, arra ösztönözte követőit, hogy adják át aggodalmaikat, és bízzanak abban, hogy isteni vezetés fogja őket jobb napokhoz eljutni.

A rajongók és más valóságshow-sztárok válasza túlnyomórészt támogató volt. Kiemelkedő személyiségek, mint Davina Potratz és Christine Chiu, a szív emoji-k özönével árasztották el a kommenteket, ezzel is ünnepelve új tetoválását. A köztük lévő kötődés nyilvánvaló volt, ahogy összefogtak Smith körül ebben az izgalmas pillanatban.

Ez a tetoválás bemutatása Smith számára egy nehéz időszak közepén történik, aki nemrégiben teljes felügyeletet kapott két gyermekére. Elmondta, hogy mennyire megkönnyebbült a kimerítő jogi csata végén, kiemelve, hogy ez a győzelem lehetővé teszi számára, hogy a családja jólétére összpontosítson.

Élete útját tükrözve Smith továbbra is a gyógyulásra és a növekedésre összpontosít, célja, hogy pozitívan és szeretettel navigáljon családja új fejezetében, megtestesítve új tetoválása szellemét.

Az Élet Ölelgetése: Tippek és Trükkök Amanza Smith Útjából Inspirálva

Amanza Smith legutóbbi tetoválásának bemutatása, amely az „Engedd el, add Istennek” hatalmas mantrát tartalmazza, mélyen rezonál sokakkal, akik életük kihívásaival küzdenek. Az ő útja emlékeztet minket a pozitivitás, bizalom és a személyes növekedés fontosságára. Itt van néhány tipp, életmódtipp és érdekesség, amelyek segíthetnek abban, hogy saját utadat kegyelemmel és ellenállással navigálja.

1. Gyakorold a Tudatosságot: Engedd El az Aggodalmakat
A meditáció és tudatossági gyakorlatok segíthetnek abban, hogy jelen legyél, és elengedd a múltbeli szorongásokat. Még néhány perces napi gyakorlat is javíthatja mentális tisztaságodat és érzelmi jólétedet. Az olyan eszközök, mint a meditációs alkalmazások vagy vezetett videók kiváló források a kezdéshez.

2. Készíts Vision Board-ot: Képzeld El a Céljaidat
Hozz létre egy vision boardot, amely összegzi álmaidat és törekvéseidet. Ez vizuális emlékeztetőként szolgál, hogy a céljaidra összpontosíts és elengedd a figyelemelterelő yếu. Használhatsz magazinokat, nyomtatott anyagokat, vagy akár digitális eszközöket, hogy megalkossd ideális jövődet.

3. Tarts Köszönetnaplót: Fókuszálj a Pozitivitásra
Minden este írd fel három dolgot, amiért hálás vagy. Ez az egyszerű szokás a figyelmedet az aggódásról az életed pozitív aspektusaira tereli, összhangban Smith üzenetével, hogy bízz egy magasabb hatalomban, hogy vezessen téged.

4. Keresd a Támogatást: Öleld Át a Közösségedet
Amanza tapasztalata hangsúlyozza a közösség erejét. Ne habozz kapcsolatba lépni barátokkal vagy családtagokkal nehéz időkben. A szoros kapcsolatok kialakítása segít a rugalmasság és az érzelmi támogatás megteremtésében.

5. Találd Meg a Mantrád: Készíts Személyes Megerősítéseket
Fejlessz ki egy személyes mantrát, amely rezonál az értékeiddel és céljaiddal. Akár „Elég vagyok” vagy „Bízom a folyamatban”, a megerősítések ismétlése erőt adhat ahhoz, hogy elengedd az önkétségét és öleld át az utadat.

6. Fektess Önmagadba: Priorizáld a Jólétedet
Az élet kihívásai közepette az önellátás létfontosságú. Szánj időt azokra a tevékenységekre, amelyek feltöltenek, legyen az olvasás, kertészkedés vagy hosszú séták. Az érzelmi és fizikai egészség biztosítása alapot ad az akadályok leküzdéséhez.

7. Maradj Tájékozott: A Tudás Hatalom
Kutatás és olvasás másokról, akik a küzdelmeiket sikerre változtatták. Az inspiráló történetek értékes betekintést és bátorítást adhatnak. Az olyan források, mint könyvek, dokumentumfilmek és podcastok gazdagíthatják a rálátásodat az ellenállással kapcsolatban.

Érdekes Tény: Tudtad, hogy a kutatások szerint a hála gyakorlása jobb egészséghez és javuló érzelmi jóléthez vezethet? A hála érzésének megélésével fokozhatod az általános nézőpontodat, és még az interperszonális kapcsolataidat is megerősítheted.

További felemelő tartalomért és személyes fejlődés inspirációért látogass el Oprah weboldalára, ahol önfejlesztéssel és érzelmi jóléttel kapcsolatos cikkeket találsz.

Az „Engedd el, add Istennek” szellemét ötvözve léphetsz át az élet kihívásain, tele reménnyel és hittel. Ne feledd, a személyes növekedés egy utazás; ünnepelj minden előre lépést, miközben öleled a saját, egyedi utadat.

Web Story

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük