V vznemirljivi novici, ki bo revolucionirala gostoljubje v Las Vegasu, sta dva vodilna v industriji, MGM Resorts International in Marriott International, napovedala prelomno partnerstvo. Ta sodelovanje si prizadeva izboljšati luksuzne nastanitve v mestu, znanem po svojih osupljivih svetlih in zabavi, ter združiti izjemno storitev z inovativnimi izkušnjami.

Transformacija na Las Vegas Stripu

Ena izmed izstopajočih značilnosti tega projekta je načrtovana transformacija velike nepremičnine, ki se nahaja na renowned Las Vegas Stripu, s svečano predstavitvijo, ki je predvidena še letos. Ta strateški korak je pritegnil široko pozornost od začetne napovedi julija, saj združuje 17 nepremičnin MGM na ključnih ameriških destinacijah, ki ponujajo več kot 40.000 razkošnih sob.

Izključne ugodnosti in koristi

Več kot le razkošne nastanitve, to partnerstvo prinaša brezprecedentne prednosti za stalne stranke. Člani Marriott Bonvoy bodo uživali izključen dostop do izbranih nepremičnin MGM, vključno z možnostjo unovčevanja točk in pridobivanja posebnih ugodnosti. Po drugi strani pa bodo člani MGM Rewards imeli koristi od izboljšanih nagrad in ujemanja statusov, kar bo obogatilo njihovo potovalno izkušnjo po širokem globalnem omrežju Marriotta.

Izzivi in obeti

Medtem ko to združenje odpira nove priložnosti za obe korporaciji, prav tako prinaša izzive. Različne blagovne znamke je potrebno skrbno integrirati, usklajevanje programov zvestobe zahteva strateško spretnost. Kljub temu pa si podjetji prizadevata združiti svoje moči in gostom ponuditi izjemno izkušnjo, kar postavlja nov standard za luksuz in inovacije ne le v Las Vegasu, temveč po vsem svetu.

Za več informacij obiskujte uradne spletne strani MGM Resorts in Marriott International.

Vir: Game-Changing Alliance Transforms Las Vegas Travel Experience

Web Story

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja