Kalba: lt. Turinys:

Jaudinantis vystymasis, kuris turėtų revoliucionuoti Las Vegas svetingumą, du pramonės lyderiai, MGM Resorts International ir Marriott International, pranešė apie novatorišką partnerystę. Šios bendradarbiavimo tikslas – pagerinti prabangių apgyvendinimo galimybes mieste, garsėjančiame savo akinančiomis šviesomis ir pramogomis, sujungiant išskirtinę paslaugą ir inovatyvias patirtis.

Transformacija Las Vegas Strip

Viena iš šio projekto išskirtinių ypatybių yra numatyta didžiulio turto transformacija, esančio garsiajame Las Vegas Strip, kuri bus oficialiai pristatyta vėliau šiais metais. Šis strateginis žingsnis sulaukė plačios žiniasklaidos dėmesio nuo pat pirmosios anonsavimo liepos mėnesį, sujungiant 17 MGM turto objektų svarbiose JAV vietose, siūlančių daugiau nei 40 000 prabangių kambarių.

Išskirtinės privilegijos ir naudos

Daugiau nei tiesiog prabangūs apgyvendinimai, ši partnerystė suteikia bezprecedentinių privalumų ištikimiems klientams. Marriott Bonvoy nariai mėgausis išskirtiniu priėjimu prie pasirinktų MGM turtų, įskaitant galimybę keisti taškus ir gauti specialių privilegijų. Kita vertus, MGM Rewards nariai pasinaudos patobulintomis premijomis ir statuso derinimu, praturtindami savo kelionių patirtis plačiame Marriott globaliniame tinkle.

Iššūkiai ir perspektyvos

Nors šis susijungimas atveria naujas galimybes abiem korporacijoms, jis taip pat kelia iššūkių. Skirtingos prekės ženklų asmenybės reikalauja atidžios integracijos, o lojalumo programų suderinimas reikalauja strateginio įgūdžio. Nepaisant to, sujungus jų stiprybes, abi įmonės siekia suteikti išskirtinę patirtį svečiams, nustatydamos naują prabangos ir inovacijų standartą ne tik Las Vegase, bet ir visame pasaulyje.

Daugiau informacijos rasite oficialiose MGM Resorts ir Marriott International svetainėse.

Šaltinis: Revoliucinis sąjunga keičia Las Vegas kelionių patirtį

Web Story

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *