Keeledes arenduses, mis on määratud Las Vegase külalislahkuse revolutsioneerimiseks, on kaks tööstuse liidrit, MGM Resorts International ja Marriott International, kuulutanud välja maamärkide partnerluse. See koostöö eesmärk on täiustada luksuslikke majutusteenuseid linnas, mis on tuntud oma säravate tulede ja meelelahutuse poolest, ühendades erakordse teeninduse uuenduslike kogemustega.

Muudatus Las Vegase Stripil

Üks selle ettevõtmise silmapaistvamaid jooni on kavas oleva suure objekti transformatsioon, mis asub tuntud Las Vegase Stripil, mille grandioosne avamine on planeeritud käesoleva aasta hiljem. See strateegiline samm on pälvinud laialdast tähelepanu alates selle esialgsest kuulutamisest juulis, koondades 17 MGM objekti olulistes Ameerika Ühendriikide sihtkohtades, pakkudes üle 40 000 ekstravagantse toa.

Eksklusiivsed eelised ja kasu

Lisaks luksuslikele peatumistele toob see partnerlus eelnevalt mittekohtunud hüvesid ustavatele klientidele. Marriott Bonvoy liikmed saavad nautida eksklusiivset juurdepääsu valitud MGM omadustele, sealhulgas punktide lunastamise ja eriliste privileegide saamise võimalust. Teiselt poolt, MGM Rewards liikmed saavad kasu suurenenud preemiatest ja staatuse vastavusest, rikastades oma reisikogemusi Marriott’i laia globaalsetes võrkudes.

Väljakutsed ja väljavaated

Kuigi see liit avab uusi võimalusi mõlema ettevõtte jaoks, toob see ka kaasa väljakutseid. Erinevaid brändi isikupärasid tuleb hoolikalt integreerida ja lojaalsusprogrammide ühtlustamine nõuab strateegilist osavust. Siiski, tuge ühendades, püüavad kaks ettevõtet pakkuda külalistele erakordset kogemust, seades uue standardi luksusele ja innovatsioonile mitte ainult Las Vegases, vaid ka üle maailma.

Lisainformatsiooni saamiseks külastage MGM Resorts ja Marriott International ametlikke veebisaite.

Allikas: Muutust tekitav Liit Muudab Las Vegase Reisikogemust

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga