У захоплюючому розвитку, що обіцяє революціонізувати гостинність Лас-Вегаса, два лідери галузі, MGM Resorts International та Marriott International, оголосили про groundbreaking партнерство. Ця співпраця має на меті підвищення рівня розкішних умов проживання в місті, відомому своїми яскравими вогнями та розвагами, поєднуючи виняткове обслуговування з інноваційними враженнями.

Трансформація на Лас-Вегас Стрип

Однією з видатних рис цього проекту є запланована трансформація великої власності, що знаходиться на знаменитому Лас-Вегас Стрип, з урочистим відкриттям, яке очікується пізніше цього року. Цей стратегічний крок привернув широку увагу з моменту його початкового оголошення в липні, поєднуючи 17 властивостей MGM у ключових напрямках США, з більш ніж 40,000 розкішних номерів.

Ексклюзивні переваги та вигоди

Більше ніж просто розкішні перебування, це партнерство приносить безпрецедентні переваги для лояльних клієнтів. Члени Marriott Bonvoy отримають ексклюзивний доступ до вибраних властивостей MGM, з можливістю обміну балів та здобуття особливих привілеїв. В свою чергу, члени MGM Rewards виграють від підвищених винагород та збігу статусу, збагачуючи свої подорожі через розгорнуту глобальну мережу Marriott.

Виклики та перспективи

Хоча цей союз відкриває нові можливості для обох корпорацій, він також ставить виклики. Відмінні бренд-персони потребують ретельної інтеграції, а гармонізація програм лояльності вимагає стратегічного чуття. Проте, об’єднавши свої сили, обидві компанії мають на меті забезпечити винятковий досвід для гостей, встановлюючи нову планку для розкоші та інновацій не лише в Лас-Вегасі, але й у всьому світі.

Для отримання додаткової інформації відвідайте офіційні веб-сайти MGM Resorts та Marriott International.

Джерело: Game-Changing Alliance Transforms Las Vegas Travel Experience

Web Story

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *