Discover How Top Musicians Are Changing Live Music Promotion Forever!

Apple Music on tutvustanud maearthvat funktsiooni, mis muudab kunstnike võimalusi oma live-esinemisi reklaamida. See uus tööriist võimaldab kunstnikel suhelda publikuga dünaamilisemalt, koostades isikupäraseid Set List esitusloendeid, kasutades oma Apple Music katalooge.

see võimas funktsioon võimaldab kunstnikel vaevata oma kontserte reklaamida. Jagades Set List esitusloendeid sellistel platvormidel nagu Apple Music, Shazam ja sotsiaalmeedia, saavad muusikud nüüd asendada vananenud reklaamimeetodeid moodsate ja kaasahaaravate tehnikatega. Kunstnikud saavad oma olemasolevaid kunstnike pilte kasutades loominguliselt kujundada kaasahaaravat kunsti oma esitusloendite jaoks, muutes iga Set List visuaalselt ainulaadseks.

See tööriist mitte ainult ei võimalda lihtsat turundust, vaid annab kunstnikele ka võimaluse luua erinevate kontsertide jaoks mitmeid esitusloendeid. See aitab fännidel saada põneva eelvaate sellele, mida oodata on tulevastel esinemistel, suurendades elevust nagu kunagi varem. Lisaks on kunstnikel täielik kontroll selle üle, millal nende esitusloendid avaldatakse, tänu ajastamisvalikutele, mis võimaldavad neil valida konkreetsed avaldamise kuupäevad.

Üle 450 Set List’i on juba jaganud tuntud esinejad nagu Taylor Swift, Beyoncé ja Post Malone, seetõttu muutub see funktsioon kiiresti live-muusika reklaami maastikku. Uued võimalused avanevad, kuna kunstnikud saavad nüüd otse oma fännidega suhelda, luues sügavamaid sidemeid ja kestvat elevust kauem kui kunagi varem.

Kuigi see innovatsioon pakub rohkelt võimalusi, on kunstnikel oluline navigeerida potentsiaalsete väljakutsete, nagu sõltumatute muusikute õiglane nähtavus ja andmete privaatsuse säilitamine. Hoolimata neist takistustest on Apple Musici tööriist valmis määrama ümber reklaamise strateegiaid muusika tööstuses, revolutsioneerides, kuidas kunstnikud ja fännid elavat muusikat kogevad. Jälgige, et saada teada rohkem arengutest selles kiiresti muutuvas valdkonnas!

Allikas: Revolutionizing Live Music Promotion: A New Tool for Artists

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga