Discover How Top Musicians Are Changing Live Music Promotion Forever!

Apple Music je uvedel prelomno funkcijo, ki spreminja način, kako umetniki promovirajo svoje žive dogodke. Ta nova orodja omogočajo umetnikom, da se z občinstvom povezujejo na dinamičnejši način s kuriranjem personaliziranih seznamov skladb Set List z uporabo svojega Apple Music kataloga.

To močno orodje umetnikom omogoča lahkotno promocijo svojih koncertov. Z deljenjem seznamov skladb Set List na platformah, kot so Apple Music, Shazam in družbena omrežja, lahko glasbeniki zdaj zamenjajo zastarele promocijske metode z modernimi in privlačnimi tehnikami. Umetniki lahko kreativno oblikujejo osupljivo umetnost za svoje sezname skladb, pri čemer uporabljajo obstoječe slike umetnikov, kar vsakemu seznamu skladb daje edinstveno vizualno podobo.

To orodje ne le da omogoča enostavno trženje, temveč umetnikom daje tudi zmožnost ustvarjanja več seznamov skladb za različne koncerte. To pomaga oboževalcem, da dobijo razburljivo predogled tistega, kar lahko pričakujejo na prihajajočih nastopih, in ustvarja pričakovanje, kot še nikoli doslej. Poleg tega imajo umetniki popoln nadzor nad tem, kdaj so njihovi sezname skladb objavljeni, zahvaljujoč možnostim načrtovanja, ki jim omogočajo izbiro določenih datumov objave.

S več kot 450 deljenimi sezoni skladb, ki so jih že delili priznanimi izvajalci, kot so Taylor Swift, Beyoncé in Post Malone, ta funkcija hitro spreminja pokrajino promocije žive glasbe. Pojavljajo se nove priložnosti, saj lahko umetniki zdaj neposredno komunicirajo s svojimi oboževalci, kar spodbuja globlje povezave in trajno navdušenje, ki presega sam nastop.

Čeprav ta inovacija prinaša bogate priložnosti, je pomembno, da umetniki navigirajo po morebitnih izzivih, kot so zagotavljanje poštene vidnosti za neodvisne glasbenike in ohranjanje varnosti podatkov. Kljub tem oviram je orodje Apple Music pripravljeno, da redefinira promocijske strategije v glasbeni industriji in revolucionira način, kako umetniki in oboževalci doživljajo živo glasbo. Bodite na tekočem z novimi razvoji na tem hitro spreminjajočem se področju!

Vir: Revolutionizing Live Music Promotion: A New Tool for Artists

Web Story

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja