Discover How Top Musicians Are Changing Live Music Promotion Forever!

Apple Music је представио иновативну функцију која трансформише начин на који уметници промовишу своје живе догађаје. Ова нова алатка омогућава уметницима да ангажују публику на динамичнији начин креирајући персонализоване Set List плейлисте користећи свој Apple Music каталог.

Ова моћна функција омогућава уметницима да лако промовишу своје наступе. Деливши Set List плейлисте на платформама као што су Apple Music, Shazam и друштвеним мрежама, музичари сада могу заменити застареле промотивне методе модерним и ангажујућим техникама. Уметници могу креативно дизајнирати привлачну уметничку визуелизацију за своје плейлисте користећи своје постојеће слике, што чини сваку Set List визуелно уникатном.

Ова алатка не само да олакшава маркетинг, већ и омогућава уметницима да креирају више плейлиста за различите концерте. То помаже фанова да добију узбудљив преглед онога што могу очекивати на предстојећим наступима, градећи ишчекивање као никада пре. Поред тога, уметници имају потпуну контролу над тим када њихове плейлисте постају доступне, захваљујући опцијама планирања које им омогућавају да biraju конкретне датуме објављивања.

Са више од 450 Set Lists већ подељених од стране познатих извођача као што су Taylor Swift, Beyoncé и Post Malone, ова функција брзо мења пејзаж промоције живе музике. Нова могућности се појављују јер уметници сада могу директно комуницирати са својим фановима, подстичући дубље везе и одржавајући узбуђење далеко изван самог перформанса.

Иако ова иновација представља обиље могућности, важно је да уметници примете потенцијалне изазове, као што су обезбеђивање фер видљивости за независне музичаре и одржавање приватности података. Упркос овим препрекама, Apple Music-ов алат је спреман да преобликује промотивне стратегије у музичкој индустрији, револуционишући начин на који уметници и фанови доживљавају живу музику. Пратите нас за више информација о овом брзо променљивом пољу!

Source: Револуција у промоцији живе музике: Нова алатка за уметнике

Web Story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *