Excitement Builds for Upcoming Rhode Island Comic Con

Kā rudens vējš ienāk pārmaiņas, gaidas uz ilgi gaidīto Rodas salas komiksu konventu pieaug. Ar pasākumu, kas drīz ieradīsies, daudzi fani sagatavojušies darbības pilnai nedēļas nogalei, kas piepildīta ar aizraujošām paneļu diskusijām un slavenību parādīšanos.

Šonedēļ tika izlaists oficiālais paneļu grafiks, atklājot plašu sarunu un pasākumu klāstu, kas paredzēti apmeklētāju izklaidei. Lai gan piektdiena ir īsākā diena, tai ir daudz bezmaksas fanu aktivitāšu, kas iekļautas ieejas maksā. Galvenie notikumi ietver paneļdiskusiju par balss aktiermākslu, sarunu par kospleju un darbnīcas, kuras koncentrējas uz rakstīšanu. Meklējiet slavenību kā Priscilla Presley un Jojo Siwa parādīšanos, kas bagātinās dienas piedāvājumu.

Sestdiena solās būt izcila diena, piedāvājot nozīmīgas personības, piemēram, John Cleese un William Shatner. Turklāt fani varēs izbaudīt mīļoto sēriju, piemēram, “Blue’s Clues” un “One Piece”, atkalapvienošanos. Daudziem īpaši interesants būs paneļdiskusija par “She-Hulk: Advokāts” un sarunas par “Better Call Saul” un “Breaking Bad.”

Kad konvents noslēgsies svētdien, apmeklētāji varēs gaidīt vēl vairāk atkalapvienošanās un paneļu. “Scream” sesija ar vairākiem dalībniekiem un diskusijas, kas iekļauj labi pazīstamus aktierus, piemēram, Jon Bernthal un Matthew Lewis, ir plānotas, lai noslēgtu šo aizraujošo nedēļas nogali.

Tiem, kas ir ieinteresēti, vajadzētu būt uzmanīgiem pret slavenību atcelšanu un pastāvīgi pārbaudīt jaunumus, tuvojoties pasākumam. Rodas salas komiksu konvents notiks no 1. līdz 3. novembrim, biļetes pieejamas caur dažādiem tirdzniecības kanāliem.

Padomi un dzīves hacki Rodas salas komiksu konventa izbaudīšanai

Kā satraukums pieaug pirms gaidāmā Rodas salas komiksu konventa, apmeklētāji gatavojas nedēļas nogalei, kas pilna izklaides, paneļdiskusijām un slavenību mijiedarbības. Neatkarīgi no tā, vai tas ir jūsu pirmais konvents vai jūs esat pieredzējis profesionālis, šeit ir daži nenovērtējami padomi, dzīves hacki un interesanti fakti, lai uzlabotu jūsu pieredzi šī gada pasākumā.

1. Plānojiet savu grafiku racionāli
Oficiālais paneļu grafiks ir izlaists, un ir ļoti svarīgi izplānot savu dienu. Izveidojiet sarakstu ar paneļiem un pasākumiem, kurus vēlaties apmeklēt, norādot to laikus un atrašanās vietas. Prioritizējiet obligāti apmeklējamos paneļus, īpaši tos, kuros piedalās slavenības, piemēram, John Cleese un William Shatner sestdien. Izmantojiet konventa lietotni vai mājaslapu, lai sekotu līdzi jebkurām izmaiņām vai pēdējā brīža paziņojumiem.

2. Ierodieties agri, lai iegūtu labāko pieredzi
Piektdiena, lai arī īsāka, ir piepildīta ar bezmaksas fanu aktivitātēm. Ierodoties agri, varat iepriekš izvairīties no pūļiem un nodrošināt labu vietu populārajiem paneļiem — piemēram, diskusijai par balss aktiermākslu vai kospleja darbnīcu. Šoreiz agrais putniņš tiešām noķer tārpu!

3. Dzeriet pietiekami daudz ūdens un ņemiet līdzi uzkodas
Komiksu konventi var būt izsmeļoši, ar nepārtrauktu staigāšanu, stāvēšanu rindās un iesaistīšanos dažādos notikumos. Ņemiet līdzi atkārtoti lietojamu ūdens pudeli, lai paliktu hidratēts, un iepakojiet dažas ērtas uzkodas, lai uzturētu enerģijas līmeni augstu. Tas ir īpaši noderīgi garajās dienās, kad jums var nebūt laika apsēsties maltītes laikā.

4. Iepazīstieties ar citiem faniem
Komiksu konventi ir brīnišķīga iespēja satikt domubiedrus. Nevilcinieties uzsākt sarunas ar citiem faniem rindās vai paneļu laikā. Jūs varētu atrast jaunu draugu ar kopīgām interesēm vai pat iegūt vērtīgus padomus un atziņas par pasākumu.

5. Ģērbieties ērtos tērpos un apsveriet kospleju
Lai gan ir vilinoši ģērbties, lai iedarbotos, izvēlieties ērtu apģērbu un kurpes, īpaši, ja plānojat pavadīt stundas uz kājām. Ja jums patīk kosplejs, izvēlieties kostīmu, kas līdzsvaro autentiskumu un komfortu. Vienmēr pārbaudiet laikapstākļus gadījumā, ja jums nepieciešama jaka ārpusē.

6. Sagatavojiet kameru
Ar tik daudz brīnišķīgu mirkļu notikumu apkārt, kamera ir obligāta. Iemūžiniet skaistās kospleja tērpus, aizraujošos paneļus un varbūt pat slavenību sastapšanu. Tikai atcerieties būt cieņpilni, uzņemot fotoattēlus — lūdziet atļauju, kad fotografējat citus.

7. Palieciet savienoti
Izmantojiet sociālos medijus, lai sekotu jaunākajiem jauninājumiem no Rodas salas komiksu konventa. Sekojiet viņu oficiālajām kontām un pārbaudiet pasākuma hashtags, lai saņemtu reāllaika jaunumu par paneļiem, slavenību parādīšanos un jebkādām iespējām atcelšanām. Tādējādi jūs nepalaidīsiet garām nekādus aizraujošus notikumus!

8. Iepazīstiet konvencijas garu
Visbeidzot, izbaudiet atmosfēru! Komiksu konventa pasākumi ir vairāk nekā tikai paneļi; tie ir fanu svinības. Piedalieties spēlēs, sarunās un sanāksmēs un izbaudiet uzlādējošo enerģiju, ko katrs pasākums sniedz.

Vai zinājāt? Rodas salas komiksu konvents ir pazīstams ar plašo slavenību un paneļu pievilkšanu, kas pārstāv dažādus žanrus, nodrošinot, ka katram fanam ir kaut kas. Tā bagātīgais piedāvājums var kļūt par perfektu sarunu centrālo punktu ilgi pēc pasākuma noslēgšanās.

Lai iegūtu vairāk informācijas par Rodas salas komiksu konventu un gaidāmajiem pasākumiem, pārbaudiet viņu oficiālo lapu Rodas salas komiksu konvents. Laba laika pavadīšana, izpētījot komiksu, izklaides un fanu pasauli šī novembra laikā!

Web Story

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *